Klantenservice Healthy Food Company

Heb je een vraag over de producten uit de webshop of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een gezonde automaat of display met verantwoorde snacks in jouw kantine of op jouw werkvloer?

Wellicht kun je het antwoorden vinden bij onze veelgestelde vragen. Mocht je het antwoord niet kunnen vinden of meer informatie willen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Webshop

Bestellingen boven de € 59,95 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 59,95 rekenen wij € 4,05 verzendkosten.

Wanneer je op een werkdag voor 17.00 een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat DPD jouw bestelling de volgende werkdag aflevert.

Vrijwel alle producten zijn per stuk en per verpakkingseenheid te bestellen. Op de productpagina kun je in het dropdown menu Aantal aangeven of je per stuk of per verpakkingseenheid wenst te bestellen. Let er goed op dat de verpakkingseenheid per product verschillend kan zijn.

Uiteraard kun je ook meerdere verpakkingseenheden bestellen. Gebruik hiervoor de min en plus knop naast de winkelwagen knop.

Nee, het is niet mogelijk om de producten af te halen bij Healthy Food Company.

Gezonde automaat

Healthy Food Company gelooft niet dat er één automaat is voor zoveel verschillende werkvloeren, kantines, medewerkers, collega’s, smaken en behoeftes. Het is voor ons daarom ook niet mogelijk om aan te geven hoeveel een gezonde automaat kost. Elke situatie is verschillend en vraagt om maatwerk om te zorgen dat alles aansluit op jullie behoeften en wensen.

Je kunt het best even vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken naar jullie specifieke situatie.

De gezonde automaat van Healthy Food Company heeft het beste van beide werelden. Zo kun je er ‘ouderwets’ contant betalen maar ook modern met je pinpas.

Het is voor jullie, maar ook voor ons, van groot belang dat de verantwoorde snacks een hit gaan worden op de werkvloer of in de kantine.

Daarom gaan we ook samen met jullie aan de slag om hier voor te zorgen. Zo zal Healthy Food Company de eerste drie maanden na plaatsing van de automaat analyseren welke producten er in trek zijn en welke producten er minder hard lopen.

In overleg zullen we uiteindelijk tot een assortiment komen dat goed loopt. Uiteraard kan het assortiment ook na deze drie maanden naar wens gewijzigd worden.