Gezonde automaat op het werk

Eigenlijk is iedereen gebaat bij fitte werknemers. Zowel de werkgevers als de werknemers zelf. Toch maken we het onszelf nog veel te moeilijk op de werkvloer. De meeste kantines in Nederland puilen nog uit met vette snacks, zoet snoepgoed en snelle happen. Wij willen heus niet beweren dat wij altijd de verleiding weten te weerstaan van zo’n foute snack maar we weten wel dat het ook anders kan.

Zonder meteen door te moeten slaan en alleen nog maar blaadjes sla te eten is er ook een ruim assortiment aan snacks die niet alleen verantwoord zijn maar, minstens zo belangrijk, ook gewoon heel erg lekker!
Healthy Food Company maakt het je extra makkelijk door een gezonde automaat beschikbaar te stellen voor op jouw werkvloer of in jouw kantine.

Meer weten over een gezonde automaat op de werkvloer?

Healthy Food Company neemt graag contact met je op

De voordelen van een gezonde automaat op het werk

De voordelen van een gezonde, verantwoorde automaat op het werk zijn er dus niet alleen voor de werkgever maar ook voor de werknemer. We zijn allemaal steeds meer met onze gezondheid bezig zijn ons veel meer bewust van wat we allemaal eten en drinken.

In plaats van zo’n welbekende suikerbom met chocolade en caramel, die weliswaar erg goed smaakt, kunnen we ook kiezen voor een van de verantwoordelijke repen uit het assortiment van Healthy Food Company. We durven absoluut te zeggen dat deze repen minstens net zo lekker zijn maar wel veel minder suiker en calorieën bevatten.

Op korte termijn zorg je er met een gezonde vending machine van Healthy Food Company dus voor dat jouw werknemers uit een aanbod van verantwoordelijke snacks kunnen kiezen en op de langere termijn werk je mee aan het fit houden van je werknemers.

Gezond én gemakkelijk

Een van de redenen dat het er nog wel eens bij in schiet om gezond en verantwoordelijk te blijven eten is het feit dat we allemaal druk zijn. Dat is jammer want door gezond en verantwoordelijk te blijven eten kunnen we juist productiever en fitter zijn.

Wanneer je een gezonde automaat van Healthy Food Company op de werkvloer of in de kantine zet zorgen wij er dan ook samen met jou voor dat het een succes gaat worden.

Zo zullen we in de eerste drie maanden veel evalueren over de inhoud van de automaat. We kunnen automatisch zien welke producten er in trek zijn en welke producten er misschien omgeruild moeten worden met andere snacks die meer in de smaak vallen van jullie werknemers.

Gezonde automaat van Healthy Food Company

Ruim assortiment van gezonde en verantwoorde snacks en dranken

Over smaakt valt niet te twisten zeg ze wel eens. Healthy Food Company gaat zich niet wagen aan zo’n uitspraak. Maar we hebben er wel voor gezorgd dat we een dusdanig assortiment hebben dat er voor iedereen iets bij zit.

Zo hebben we onder andere lekkere frisse, dorstlessende en calorie arme dranken. Echte tussendoortjes als de verschillende rijstwafels met topping, verschillende soorten muesli en proteïne repen en snacks waarbij je verantwoord kunt graaien zoals zakjes popcorn, groente crisps verschillende soorten noten.

Een kleine greep uit ons assortiment verantwoordelijke en lekkere snacks en dranken