Het zal je maar gebeuren: dat je zo moe bent op het werk, dat je begint te knikkebollen achter je bureau of tijdens een vergadering. Dat betekent dat je moet vechten tegen je slaap. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Hoe geef je jezelf dan weer een beetje energie? Daar gaan we in deze blog op in.

Want wat kun je nu doen als je merkt dat je vermoeid bent en merkt dat je bijna in slaap valt? Als je merkt dat je naar je beeldscherm kijkt en niets opneemt, dan kan het helpen om even een rondje te lopen door of rondom het gebouw. De frisse lucht kan je net even de energie geven die je op dat moment nodig hebt.

Daarnaast kan een kop thee of een glas water helpen. Je kunt kiezen voor een kop koffie, maar die zou alleen op korte termijn helpen. Beter is het dus om even een glaasje water of een kop thee te halen.

Het kan ook helpen om te gaan sporten (als je dit nog niet deed). Grote kans dat je hiermee je hoofd leeg maakt en lekkerder gaat slapen, waardoor je dus beter uitgerust op het werk komt.

Als laatste kan gezonde voeding een positieve invloed hebben op je energielevel. Denk dan bijvoorbeeld aan groente en fruit of een ander product dat veel vitaminen bevat. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken? Dan is het wellicht de moeite waard om je baas eens over Healthy Food Company te vertellen!

Wat wij bieden

Wij bieden automaten die gevuld zijn met speciaal voor jou geselecteerde, verantwoorde producten. Door een ruim assortiment aan dorstlessers en verantwoorde snacks in de vorm van repen en andere tussendoortjes, kun je nog steeds genieten van iets lekkers zonder de overbodige suikers die meestal gepaard gaan met het eten op de werkvloer.

Ons assortiment kun je hier vinden. Zitten er producten tussen die jij graag in een automaat bij jou op de werkvloer zou willen? Dan is het dus zeker de moeite waard om je werkgever over ons te vertellen. Energiekere werknemers wil tenslotte iedere werkgever!

Contact

Zou je graag meer informatie over ons willen? Kijk dan vooral eens rond op onze website en neem contact met ons op via info@healthyfoodcompany.nl of bel ons op 0487 – 745 111.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *