De wekker gaat, je drukt even op de snoozeknop van je telefoon en de tweede keer dat je kijkt, is het ineens 2020. Niet echt natuurlijk, maar gevoelsmatig wel. Het komt erop neer dat je gigantisch moet haasten om op tijd op kantoor te arriveren. Het ontbijt? Dat sla je maar lekker een keer over. Je bent in ieder geval op tijd op kantoor waar je vervolgens het ontbijt maar vervangt door vier kopjes koffie.

Een ieder die dit leest, heeft vast wel eens een dergelijke situatie meegemaakt waarbij je moest rennen en vliegen om op tijd te komen en je het ontbijt maar even liet voor wat het was. Dat is begrijpelijk, maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

Ontbijten is belangrijk

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je überhaupt niet van ontbijten houdt omdat je geen hap door je keel krijgt ’s ochtends. In dat geval: leer het jezelf aan!

Het is namelijk om diverse redenen belangrijk om te ontbijten. Allereerst omdat het ons energie geeft. Die energie zorgt ervoor dat we beter kunnen presteren. Ooit met een knorrende maag in een vergadering gezeten ’s ochtends? Dat wil je beslist niet. Je luistert in dat geval niet meer naar wat er besproken wordt in de vergadering, maar naar de oerkreten die geproduceerd worden door je lege maag.

Wat nog een voordeel is van ontbijten, is dat je later op de dag niet een enorme drive krijgt om te snaaien. Ook het grijpen naar ongezonde snacks ter compensatie van de ochtend zonder ontbijt is dan verleden tijd.

Daarnaast zou het ontbijt goed zijn voor je spijsvertering. Een aantal redenen om dus wél voor het ontbijt te kiezen.

Ontbijt op kantoor

Maar goed, soms kom je dus in de situatie dat je geen tijd meer hebt om te ontbijten. Dan is het wel zo prettig als je iets op kantoor kunt krijgen, zoals een lekker en gezond yoghurtje.

Dit zou heel gemakkelijk kunnen in via een automaat. Een automaat waar yoghurtjes, gezonde snacks en dranken in zitten bijvoorbeeld. Zo heb je nog de kans om op het werk een gezond ontbijtje te eten in de vorm van yoghurt of een reep. Heb je later zin om te ‘snaaien’? Dan kun je ook gerust iets uit de automaat pakken.

Zo hebben we bijvoorbeeld drinkyoghurt in diverse smaken. Ben je gek op granola? Ook die is verkrijgbaar in ons assortiment. Liever een lekkere smoothie? Geen probleem.

De automaten van Healthy Food Company zijn namelijk gevuld met gezonde en verantwoorde snacks, zonder de overbodige suikers. Als je trek hebt in een ontbijtje of een lekker tussendoortje, hoef je nooit te twijfelen over waar de minste calorieën of suikers in zitten. De producten zijn namelijk allemaal verantwoord!

Benieuwd naar ons assortiment? Dat vind je hier. Grote kans dat je met veel vragen zit. Wellicht staan de antwoorden die jij zoekt al tussen de veelgestelde vragen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact met ons op! Samen zorgen we ervoor dat er bij jou op de werkvloer draagvlak is voor een gezonde automaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *