Het is een nuttige locatie om te checken of iedereen in het bedrijf nog steeds met de neus dezelfde kant op staat, een locatie waar toekomstplannen gemaakt worden en waar belangrijke beslissingen genomen worden. We hebben het over vergaderruimtes. Een ruimte waar geen bedrijf zonder kan. Vergaderen wil je natuurlijk zo effectief mogelijk.

Niemand zit namelijk te wachten op vergaderingen die ellenlang duren, zonder ook maar een stap in de goede richting gemaakt te hebben. Dat kost tijd, vergt energie en concentratie.

Dé tips voor een effectieve vergadering

Ze zeggen niet voor niets: een goed begin, is het halve werk.

  • Begin daarom eerst met het bedenken van de agendapunten die besproken gaan worden en communiceer die van tevoren naar degene die de vergadering bij gaan wonen. Zo kunnen ook zij alvast bedenken wat zij tijdens de vergadering in willen brengen.
  • Zorg daarnaast dat alles klaar staat in de vergaderruimte. Het is zonde van jullie tijd om nog een beamer of laptop op te moeten starten.
  • Soms gebeurt het dat er bij een bepaald agendapunt meer kritiek komt dan verwacht, waardoor er een meningsverschil ontstaat. Als je merkt dat dit gebeurt, grijp dan op tijd in en plan dat onderwerp voor de volgende vergadering. Zo voorkom je dat je kostbare tijd verliest voor de andere agendapunten.
  • Tegenwoordig hebben we allemaal niet meer zoveel geduld. De kans is groot dat iemand vrij snel de aandacht verliest. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de gemiddelde aandachtsspanne van een persoon gemiddeld 8 seconden is! Het is dus extra belangrijk dat vergaderingen niet te lang duren, want op een gegeven moment is er geen concentratie meer om verschillende redenen. Dan is een energyboost op zo’n moment wel prettig.

Als laatste wil je dus ook een display met lekkere snacks in de vergaderruimte hebben. Zo voorkom je dat men wegloopt om even een tussendoortje te halen. Dat is namelijk storend voor de vergadering… Het leidt af.

Display met healthy snacks

Makkelijker zou het zijn om een display in de vergaderruimte te hebben staan, die gevuld is met gezonde en lekkere tussendoortjes. Deze tussendoortjes geven je weer net even de energie die je op dat moment nodig hebt. Ze stillen de trek en het mooie is: ze zijn ook nog eens gezond. Daarmee wordt bijgedragen aan de fitheid van jou en je collega’s. Maar dit is niet het enige voordeel.

Het voordeel van zo’n display is dat die zich gewoon in de vergaderruimte bevindt. De display neemt niet veel ruimte in beslag én je kunt ze gewoon zo pakken, dus het levert ook geen lawaai en dus geen afleiding op. Klinkt zo’n display als iets voor jou?

Healthy Food Company kan jou aan zo’n display helpen. Samen met jou kijken we welke snacks het beste bij jullie team past. Dit kan variëren van repen en crisps, tot koek, snoep en hartige snacks. Het voordeel: ze zijn net zo lekker als de snacks die je normaal gesproken eet, maar dan zonder overbodige suikers en andere niet verantwoorde ingrediënten. Heb je interesse in onze producten?

Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment om te zien waar wij jullie allemaal in kunnen voorzien. Het laatste punt van een effectieve vergadering is dan ook:

  • Zorg voor een display met gezonde snacks in de vergaderruimte. Je verhelpt een hongergevoel tijdens vergaderingen, je voorkomt dat aanwezigen weglopen uit de vergaderruimte om eten te pakken, je geeft ze weer net even de concentratie die ze nodig hadden én je draagt bij aan hun fitheid.

Interesse gekregen in de mogelijkheden naar een display van Healthy Food Company? Neem dan vooral contact met ons op! Dat kan via telefoonnummer 0487 – 745 111 of via ons
e-mailadres: info@healthyfoodcompany.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *