Onderdeel van jouw gezonde leefstijl

Velen van jullie zullen weer massaal aan de crackers gegaan zijn met kaas, yoghurt of andere relatief gezonde producten om wat kilootjes af te kunnen vallen. Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat het resultaat, na wat kilo’s lichter, blijvend is? Dat kan eigenlijk maar op één manier: door de gezonde producten een vast onderdeel te maken van jouw leefstijl. Maak dus een plan van aanpak. Hoe wil jij jezelf een gezonde leefstijl aanleren?

Je kunt bijvoorbeeld beter langzaam wat kilo’s kwijtraken, dan een crashdieet volgen. De kilo’s vliegen er dan misschien wel af, maar je zult binnen no time weer aankomen als je “normaal” gaat eten.

Inmiddels is de eerste maand van het nieuwe jaar al bijna voorbij… en de goede voornemens daarmee vaak, helaas, ook. Ergens mee beginnen is niet zo moeilijk, maar volhouden is vaak toch een stuk lastiger, bijvoorbeeld als je wilt afvallen. In deze blog vertellen we je hoe je er wel in slaagt om dit jaar op een gezonde manier af te vallen.

Waar producten aan moeten voldoen

Het is belangrijk dat je regelmatig eet en verantwoorde keuzes maakt. Zorg dat je zo min mogelijk producten pakt die rijk zijn aan e-nummers. Producten met veel e-nummers vallen onder sterk bewerkt voedsel. Doordat de producten zodanig bewerkt zijn, gaan de voedingsstoffen die je nodig hebt van dat product verloren. Met e-nummers bedoelen we bijvoorbeeld producten die conserveermiddelen, kleurstoffen, voedingszuren, antioxidanten, emulgatoren en verdikkingsmiddelen bevatten. Beter is het om te kiezen voor natuurlijke en zo min mogelijk bewerkte producten.

Wij van Healthy Food Company kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om te weten wat wel een verantwoorde keuze zou zijn en wat niet. Om die reden zijn wij automaten en displays gaan verkopen die voorzien zijn van gezonde en verantwoorde producten.

In deze automaten verkopen wij drankjes, chocola, chips, repen, eigenlijk alles wat jij normaal gesproken ook gewend bent, maar dan de verantwoorde varianten hiervan. Bij ons heb je de keuze uit biologische snacks, snacks zonder e-nummers én snacks die laag zijn in calorieën. Zelfs producten die lactose- en glutenvrij zijn, vegan of halal: voor iedereen hebben we wat wils. Je zult al snel merken dat je door het aannemen van een gezonde leefstijl veel meer energie krijgt en deze producten kunnen jou hierbij helpen.

Healthy Food Company draagt bij aan een gezonde leefstijl

Door middel van ons ruime assortiment met verantwoorde producten, dragen wij bij aan een gezonde leefstijl. Een display of automaat is ideaal op scholen of kantoren. Door jouw leidinggevende te attenderen op onze automaten, dragen jij en je werkgever weer bij aan een gezondere leefstijl op de werkvloer. Fitte werknemers, dat wil toch iedereen?

Jullie kantine kunnen wij via een uitgekiende marketing een gezonde uitstraling geven welke enthousiast ontvangen zal worden bij jullie op de werkvloer.

Stap 1 heb je al gezet: jouw doel om een gezondere leefstijl aan te nemen.
Stap 2: is je baas vertellen over Healthy Food Company
Stap 3: is contact met ons opnemen bij interesse in een Healthy Food Company automaat of display.

Voor meer informatie over Healthy Food Company, kun je alvast een kijkje nemen op onze website: www.healthyfoodcompany.nl. Wil je direct contact opnemen? Stuur een e-mail naar info@healthyfoodcompany.nl of bel ons via 0487 – 745 111.

Op naar een gezonde leefstijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *