Als je een eigen bedrijf hebt, dan wil je natuurlijk de trends blijven volgen om mee te kunnen groeien met de tijd én met je doelgroep. In deze blog gaan we het hebben over een trend waar je misschien niet zo snel aan denkt voor je bedrijf, maar die wel degelijk van belang is voor jezelf én voor je medewerkers.

We hebben het over gezond eten. Al jaren groeit het idee bij velen om gezonder te gaan eten. Sommigen door middel van een dieet, sommigen door een aanpassing in de leefstijl. Onlangs verscheen in het nieuws dat ook supermarkten hieraan mee gaan doen in 2019. Er komen in dit jaar namelijk afspraken om bijvoorbeeld chips met smaakjes en andere producten minder zout, toegevoegde suikers en verzadigd vet te laten bevatten.

Trend op de werkvloer

Als je kijkt naar de kantine bij jou op kantoor. Zijn er dan producten waarvan je denkt: ‘tsja, die zijn bij nader inzien niet echt gezond’? Waarschijnlijk liggen de algemeen bekende belegde, worsten-, saucijzen- en kaasbroodjes, gefrituurde snacks en frisdrank te shinen onder het glas. Net zoals in vele andere bedrijfskantines.

Maar de vraag is, wat vinden jouw medewerkers van dit aanbod? Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst zeventig procent van het personeel op de werkvloer behoefte heeft aan een gezondere lunch. De werkgever zou een belangrijke rol hebben bij hetgeen dat aangeboden wordt in de kantine.

Gezonder eten is dus wederom een trend. Een trend die jij als werkgever wilt volgen voor jouw bedrijf. Waarom? Omdat een gezonde levensstijl bijdraagt aan de fitheid van jouw werknemers.

Wij helpen je met het volgen van deze trend

Lijkt je dat lastig? Het aanbieden van gezonde snacks is precies waar wij je bij kunnen helpen. Wij van Healthy Food Company hebben namelijk automaten, koelkasten en displays die gevuld zijn met gezonde en verantwoorde snacks. Op die manier hoeft men nooit na te denken of een product wel verantwoord is of niet.

Het zijn namelijk producten die zorgvuldig door ons geselecteerd zijn. Alternatieven voor de bekende calorierijke snacks, maar dan verantwoord. Of het nu gaat om drankjes of om etenswaren: wij hebben voor ieder wat wils in het assortiment.

Wat het juiste assortiment bij jou op de werkvloer is, zoeken wij graag samen met jou uit.  Omdat de behoefte per locatie anders is, leveren wij maatwerk. Mocht je eerst ons assortiment even willen bekijken, dan verwijzen we je graag door naar onze webshop.

Je draagt niet alleen bij aan de gezonde leefstijl van je werknemers en jezelf, maar je voorziet hen ook in de behoefte van gezonde producten.

Samen de trend volgen

Gaan we samen deze trend volgen? Neem voor meer informatie vooral contact met ons op! Dat kan via telefoonnummer 0487 745 111 of per e-mail: info@healthyfoodcompany.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *