Wil jij dit jaar veranderingen doorvoeren op kantoor? Het stimuleren van een gezonde leefstijl bijvoorbeeld? Verander in dat geval de kantine en begin bij Healthy Food Company! In deze blog leggen we je uit waarom.

Gezonde leefstijl

Als je bij jou op kantoor in de kantine komt, is de kans groot dat de balie vol ligt met lekkere warme worstenbroodjes, croissantjes, kaasbroodjes, saucijzenbroodjes en nou ja: eigenlijk heel veel producten die niet bijdragen aan een gewenste healthy lifestyle.

Het is natuurlijk belangrijk dat je gezonde producten eet. Vaak wordt dan gezegd: ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten. Meerdere kleine porties per dag. Maar wat versta je dan onder een tussendoortje? Een reep chocola, wellicht fruit? Een granenkoek? De keuze is eindeloos. Wat is nu gezond en wat niet?

Verantwoorde producten van Healthy Food Company

Het is eigenlijk heel irritant om iedere keer na te moeten denken of een product wel of niet verantwoord is. Lees je dat een product laag is in calorieën, blijkt het weer bomvol met suikers te zitten. Door al die keuzes zie je de gezonde snacks in het assortiment niet meer!

Daarom bedacht Healthy Food Company een concept: een automaat of display vol – met zorg – geselecteerde, verantwoorde producten. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken of een product uit de automaat wel past bij jouw gezonde leefstijl of niet.

Zo haal jij jouw doel

Healthy Food Company biedt een ruim assortiment aan frisse dorstlessers en lekkere verantwoorde snacks in de vorm van repen, crisps en andere tussendoortjes. Met deze snacks is het nog steeds mogelijk om te genieten van iets lekkers. Maar dan zonder de overbodige suikers of andere niet verantwoorde ingrediënten die meestal gepaard gaan met het eten in de kantine of op de werkvloer. Chips, chocola, lekkere drankjes… We kunnen hier talloze producten opnoemen, maar het is voor jezelf natuurlijk veel leuker om zelf een kijkje te nemen in ons assortiment. Zo kun je gelijk bedenken welke producten jij in de automaat zou willen hebben en kom je goed voorbereid bij jouw leidinggevende op kantoor om die te overtuigen van een automaat van Healthy Food Company!

Hoe we verder gaan om jouw doel te bereiken

Het is voor jou maar natuurlijk ook voor ons van groot belang dat de verantwoorde snacks een hit gaan worden op de werkvloer of in de kantine. Iedereen is namelijk gebaat bij fitte werknemers.

Daarom gaan wij samen aan de slag om hier draagvlak voor te creëren. Zo zullen wij de eerste drie maanden na plaatsing van een automaat gaan analyseren welke producten er in trek zijn en welke producten minder succesvol zijn. Uiteindelijk komen we samen tot het geschikte assortiment voor jou en je collega’s. Natuurlijk kan het assortiment naar wens gewijzigd worden.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op! Samen kijken we welke producten het meest geschikt zijn bij jou op kantoor en creëren we draagvlak bij je collega’s en je leidinggevende! Verander de kantine, begin bij Healthy Food Company!

Voor aanvullende informatie: healthyfoodcompany.nl/gezonde-automaat/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *