Conceptstores zijn hot! Steeds meer fysieke winkels gaan failliet door de opmars van online winkels. Veel mensen komen niet meer naar de stad voor een spijkerbroek en een nieuwe tas. Die kunnen ze net zo makkelijk online bestellen. Daarom is het erg belangrijk dat winkels in steden zich gaan focussen op de beleving. Conceptstores zoals die van jullie zijn daar een prachtig voorbeeld van. Een lekkere snack kan in deze beleving een hoop verschil maken. In deze blog vertellen wij je hoe.

Een unieke ervaring bij conceptstores

Conceptstores zijn natuurlijk gericht op één overkoepelend thema, wat doorgevoerd is in de hele winkel. Jullie doel is niet alleen het verkopen van een product, maar een complete levensstijl. Dit gaat van muziek, tot kleuren tot geuren. Alles is één geheel.

Conceptstores zijn gericht op een unieke winkelervaring. In een wereld waar internetshoppen steeds populairder wordt, weten jullie je op deze manier te onderscheiden van de online winkels. Jullie bieden je bezoekers een ervaring die om veel meer draait dan alleen het kopen van kleding of interieurartikelen.

Het draait in jullie stores niet alleen om kleding, interieur of schoenen. Doordat jullie een complete beleving aanbieden, is meestal ook alles te koop. De complete lifestyle die in de winkel aanwezig is, kan de klant ook thuis krijgen. En bij zo’n complete lifestyle hoort ook eten, toch?

Eten in een conceptstore

Veel conceptstores bieden, naast producten, ook speciale ervaringen door middel van bijvoorbeeld een café, kapsalon of een workshopruimte. Eten is dus relatief ‘gewoon’ in een conceptstore. Tijdens het shoppen hebben echter veel mensen geen zin om te moeten wachten op een kopje koffie of een stukje taart. Een makkelijke reep of een flesje drinken is vaak al genoeg voor deze mensen.

Door een display van Healthy Food in je conceptstore te plaatsen, bied je klanten de mogelijkheid om voor een snelle snack te kiezen welke ook nog eens verantwoord en eerlijk is. Beter kan niet, toch? Healthy Food biedt een breed assortiment vol met bewuste snacks. Hierdoor kunnen wij altijd producten aanbieden die aansluiten bij de unieke beleving van jouw conceptstore. Want zeg nu eerlijk, eten hoort nu eenmaal bij een lifestyle, toch?

Kies voor Healthy Food

Ben jij eigenaar van een conceptstore en lijkt food jou ook een goede aanvulling op het assortiment of werk jij voor een conceptstore en merk je dat veel klanten hier behoefte aan hebben? Vertel je baas over Healthy Food of neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *