Sinterklaas, de kerstborrels en de kerst zijn voorbij. Volgende week sluiten we dit jaar af en gaan we al proostend het nieuwe jaar in. Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens. Een goed voornemen houdt in dat we iets anders aan willen pakken dan in het afgelopen jaar. Velen zullen willen stoppen met roken, gezonder willen eten, meer sporten en wellicht wat kilootjes afvallen. Wil je een goed voornemen laten slagen, dan is het natuurlijk mooi als je dat voornemen onderdeel kan maken van je dagelijkse leven.

Jouw goede voornemen: begin bij jezelf

Een goed voornemen zoals het aannemen van een gezonde(re) leefstijl, kan op verschillende manieren. Als je vorig jaar van hot naar her moest rennen voor je werk, dan bestaat er een grote kans dat jij een onregelmatig eetpatroon had. Begin daarom met een regelmatig eetpatroon. Ontbijt, eet een tussendoortje, lunch, eet nog een tussendoortje om vervolgens te dineren. Regelmatig eten zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel en het zorgt ervoor dat je je energieker voelt. Dat bevordert ook weer je werkprestaties!

Een voornemen waar jij én je medewerkers baat bij hebben

Met een gezond en regelmatig eetpatroon, win je dus al heel veel voor je lichaam. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn eetmomenten die jij zelf kunt verzorgen. Het tussendoortje natuurlijk ook. Maar wat als we vertellen dat je die ook kunt verzorgen voor jezelf en jouw medewerkers of collega’s? Healthy Food Company helpt jou en jouw werkomgeving scherp en fit te blijven door alternatieven te bieden voor de bekende, calorierijke snacks. Deze zijn net zo lekker als de calorierijke snacks die jij kent, maar dan gezonder.

Door een ruim assortiment aan frisse dorstlessers en lekkere verantwoorde snacks in de vorm van repen, crisps en andere tussendoortjes kun je nog steeds genieten van iets lekkers zonder de overbodige suikers of andere niet verantwoorde ingrediënten die meestal gepaard gaan met het eten in de kantine of op de werkvloer.

Zo’n automaat vol gezonde snacks draagt bij aan het goede voornemen om een gezonde(re) leefstijl aan te nemen. Doordat alles in de automaat een verantwoorde keuze is, hoef jij nooit te kijken naar het aantal calorieën of koolhydraten. Je hoeft alleen maar te kiezen wat jij lekker vindt én het is binnen handbereik. En het mooie is: je kunt bijvoorbeeld nog steeds kiezen voor die ene vertrouwde rijstwafel met topping of die ene lekkere chocoladebar waar je altijd zo van hield. Deze zitten namelijk ook in ons assortiment, maar dan een variant die meer verantwoord is en nog steeds net zo lekker van smaak.

Teamwork makes the dream work

Wanneer je een gezonde automaat van Healthy Food Company op de werkvloer of in de kantine zet, zorgen wij er samen met jou voor dat het een succes gaat worden. Zo zullen we in de eerste drie maanden veel evalueren over de inhoud van de automaat. We kunnen automatisch zien welke producten er in trek zijn en welke producten er misschien omgeruild moeten worden met andere snacks die meer in de smaak vallen bij jouw werknemers of je collega’s.

Samen gaan we jouw goede voornemen laten slagen. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Dat is hier te bekijken. Heb je interesse en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden bij jou op kantoor? Stuur dan een e-mail naar info@healthyfoodcompany.nl of bel naar 0031 487 745 111.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *