Lekker een avondje naar de bioscoop? Een filmpje, fijn gezelschap, lekker je verstand op nul en: snacks. Want laten we eerlijk zijn, dat hoort natuurlijk bij een avondje bios! Wat is  jouw favoriete snack als je naar de bioscoop gaat?

Ga je voor nacho’s met guacamole of de spicy dip, of ga je voor een zak chips, chocolade, popcorn, zoet, zout of gekaramelliseerd… Vaak zie je in bioscopen veel zoete en hartige snacks. Mooi aangekleed in gekleurde verpakkingen onder dat felle licht van de toonbank. Sommige snacks zijn zelfs prachtig en heel precies geselecteerd op kleur. En dan nog eens het assortiment. De keuze is enorm.

Bioscoop zonder snacks is geen avondje bioscoop

Voor velen is geen snack bij de film ondenkbaar. Het heeft iets gezelligs en is bovendien erg lekker. Het zoute van de popcorn of chips, het zoete van de chocola of andere snoepjes. Heerlijk om dat af te blussen met een slok cola.

Je smaakpapillen zeggen: heerlijk! Het glazuur daarentegen springt van je tanden. Natuurlijk is een enkele keer helemaal niet erg. Een avondje genieten van een snack kan best. Maar toch voel je je stiekem een beetje schuldig. Je was immers zo goed bezig met een gezondere levensstijl. Daarom stellen we jou de vraag: wat als je de keuze zou hebben?

Make that the cat wise

Welke keuze, waar heb je het over? Horen we je nu denken. Stel dat je de keuze hebt tussen de snacks zoals je ze kent of gezondere snacks? Waarschijnlijk denk je nu: de snacks zoals je ze kent. Maar laten we de vraag nog iets duidelijker formuleren: wat als je kunt kiezen tussen de huidige snacks zoals je die kent in de bioscoop of de snacks zoals je die kent in de bioscoop, maar dan net zo lekker én gezonder?

Je denkt nu misschien: ‘ja hoor, make that the cat wise’…? Maar het kan dus echt! In 2012 zijn wij de Healthy Food Company gestart met als missie om zoveel mogelijk mensen van gezonde én lekkere tussendoortjes te laten genieten. Snel en makkelijk. De gezonde automaat en display bleken hiervoor de perfecte oplossing. Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding en wholesome snacks. Daarom blijven wij constant luisteren, innoveren, door ontwikkelen en monitoren wat er op de markt gaande is, zodat we jou het beste kunnen geven. Wat ons betreft kunnen er namelijk nooit genoeg leuke, gezonde snacks komen!

De film is nog niet afgelopen

Maar leuke, gezonde snacks… Waar praten we dan over? Om in de sferen van de bioscoop te blijven, bieden wij in onze automaten bijvoorbeeld popped chips aan. Dit zijn glutenvrije chips die 50% minder vet dan gefrituurde chips bevatten. Deze chips bevatten 100 kilocalorieën per zakje van 25 gram en zijn verkrijgbaar in de smaken: barbecue, paprika en zout en peper. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld snoepjes die gezoet zijn met stevia. Deze snoepjes zijn zoet, glutenvrij en bevatten 41 kilocalorieën per zakje.

Het zijn slechts twee voorbeelden van ons brede assortiment. Deze producten zijn net zo lekker van smaak, maar zijn een meer verantwoorde keuze dan de keuzes die je gewend bent.

Daarom stellen we je graag nog een keer de vraag: als je de keuze hebt tussen snacks die je gewend bent in de bioscoop of snacks die je gewend bent in de bioscoop, maar dan verantwoord… Welke zou je dan kiezen?

Primeur

Jij kunt de eerste zijn die naast de snacks die al in de bioscoop te verkrijgen zijn, ook een automaat plaatst met gezonde snacks. Zo is het aanbod voor de bezoekers nóg groter, maar ben jij de eerste die ze ook nog eens kunt laten kiezen tussen gezonde of minder gezonde snacks!

Heb je interesse in zo’n automaat of ben je benieuwd naar onze producten? In onze webshop kun je alvast een kijkje nemen in ons assortiment. Kom je graag een keer in contact met ons? Dan zijn wij te bereiken via info@healthyfoodcompany.nl of via het telefoonnummer 0487 745 111. We zien jouw mailtje of belletje graag tegemoet!

The end

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *