Voorzie jij jouw hotelgasten van alle gemakken? Of het nu is voor een zakenreis of een weekendje weg: vertoeven in een hotel heeft veel voordelen. Een bed dat al opgemaakt is, handdoeken die klaarliggen, een badkamer die schoon en gereed is voor gebruik, een restaurant met goed eten en drinken, internetvoorzieningen… Als hoteleigenaar wil je het beste voor jouw hotelgasten, dus zorg je dat je hen van alle gemakken kunt voorzien met zoveel mogelijk faciliteiten. Maar sommige faciliteiten zijn tijdsgebonden. Op welke manier voorzie jij jouw hotelgasten buiten deze tijdsgebonden faciliteiten?

Stel dat jouw gasten op een tijdstip weg moeten waarop van een lunch of diner voorlopig nog geen sprake is. Een van de redenen dat het er nog wel eens bij inschiet om gezond en verantwoordelijk te blijven eten, is het feit dat we allemaal druk zijn. Gelukkig heb je dan een automaat vol snacks in de aanbieding. Zo kun je jouw gasten voorzien van iets hartigs of iets zoets. Voor hotelgasten prettig op zo’n moment. Of toch niet?

In hoeverre kun jij als hoteleigenaar jouw hotelgasten voorzien van gezonde snacks?

Men kiest tegenwoordig liever voor een gezonde levensstijl, dan voor een levensstijl vol bewerkte producten. In hoeverre kun jij als hoteleigenaar jouw gasten voorzien van gezonde snacks? Zijn er bijvoorbeeld automaten beschikbaar met gezonde producten? En zo ja, welke zijn dit dan?

Als jij een bijdrage wilt leveren aan een gezonde levensstijl en gasten in het dagelijks leven fitter en gelukkiger wilt helpen worden, dan zijn wij degene bij wie je aan het juiste adres bent.

Lief voor je lijf

Healthy Food Company wil iedereen graag fitter en gelukkiger maken in het dagelijks leven. Omdat er vaak geen gezond alternatief is voor de lekkere trek, hebben wij daar iets op bedacht. Namelijk een gecontroleerd, verantwoord assortiment gezondere snacks. In 2012 zijn wij gestart met Healthy Food Company met de missie: zoveel mogelijk mensen van gezonde én lekkere tussendoortjes te laten genieten. Snel en makkelijk. Daarom bieden wij deze lekkere, hippe én betaalbare snacks aan in gezonde automaten en displays. Zo zijn de snacks altijd binnen handbereik als jouw hotelgasten even snel een gezond tussendoortje nodig hebben.

Net als jij, willen ook wij het beste voor jouw hotelgasten. Daarom blijven wij constant luisteren, innoveren, door ontwikkelen en monitoren wat er gaande is op de markt. Er zijn namelijk ontzettend veel ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding en wholesome snacks. Die ontwikkelingen houden wij graag bij zodat we het beste kunnen geven.

Zoals al eerder gezegd: vertoeven in een hotel heeft veel voordelen. Een bed dat al opgemaakt is, handdoeken die klaarliggen, een badkamer die schoon en gereed is voor gebruik, een restaurant met goed eten en drinken, internetvoorzieningen… Als hoteleigenaar wil je het beste voor jouw hotelgasten, dus zorg je dat je hen van alle gemakken kunt voorzien, met zoveel mogelijk faciliteiten en… een Healthy Food automaat vol gezonde snacks!

Hoe nu verder?

Wij leveren maatwerk. Dat betekent dat wij samen met jou kijken welke producten uit ons assortiment geschikt zijn voor jouw hotel(gasten). We kijken we naar de geschikte locatie en helpen jou met het creëren van intern draagvlak voor een gezonde levensstijl op de werkvloer. Je draagt namelijk niet alleen bij aan een gezondere levensstijl voor je hotelgasten, maar ook voor dat van je personeel!

Mocht je meer willen weten over ons, scroll dan vooral verder op onze website. Ben je benieuwd naar de gezondere alternatieven die wij te bieden hebben? Dan kun je een kijkje nemen in onze webshop. Wil je graag in contact komen met ons? Stuur dan een mailtje naar info@healthyfoodcompany.nl of bel naar 0487-745 111.

We zien jouw mailtje of telefoontje graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *