Je krijgt deze voedingsstof regelmatig binnen. Of het nu in de ochtend is bij het ontbijt, in de middag tijdens de lunch of ’s avonds bij het avondeten. We hebben het over de voedingsstof proteïne, also known as eiwitten.

Proteïnen zijn op meerdere manieren goed voor je lichaam. Zo helpt deze voedingsstof bij het herstel van je spieren na een intensieve work out én bij het afvallen. Proteïnen worden dan ook in diverse diëten gebruikt. Doordat eiwitten je maag een gevuld gevoel geven, zorgen eiwitten er ook voor dat je minder de neiging hebt om je over te geven aan zoetigheden en andere lekkernijen.

Maar wat kun je dan wel pakken?

Proteïnen zijn onder te verdelen in plantaardige en dierlijke. Je vindt proteïnen niet alleen in eieren, melk, kaas, vlees en vis maar ook in brood, graanproducten, noten, peulvruchten en… onze Healthy Food Company producten!

Healthy Food Company biedt met zorg geselecteerde verantwoorde producten die betaalbaar en ook nog eens met behoud van smaak zijn.

Zo bieden wij bijvoorbeeld geschikte proteïne repen van FIT Protein. Dit zijn lekkere mueslirepen met een hoog proteïnegehalte, welke verkrijgbaar zijn in diverse smaken. Daarnaast bieden wij diverse noten in onze automaten. Ook kunnen wij je voorzien van bruisend mineraalwater in diverse smaken en hebben we detox drankjes. Alles om jou te helpen jouw gezonde leefstijl te behouden en aan te moedigen. Zie jij een automaat vol lekkere en verantwoorde snacks wel zitten bij jou op je werk bijvoorbeeld? Benader dan de contactpersoon die verantwoordelijk is voor de catering van het bedrijf. Graag contact opnemen via 0487 – 745 11 of info@healthyfoodcompany.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *