Wel eens met een knorrende maag tussen je collega’s gezeten tijdens een vergadering? Een ongewenst moment. Je hoort namelijk niets van wat jouw baas en je collega’s bespreken, maar denkt alleen maar aan een manier om je maag de mond te snoeren.

Wát kun je dan zoal pakken? Een lekkere ontbijtkoek? Nope, te veel suikers. Chips? Veel te vet. Chocola dan? Nee daar krijg je weer pukkels van. Wát ga je dan pakken? Stiekem maakt het je helemaal niet uit, als je maar iets in je mond kunt stoppen om je maag mee te vullen. Maar je bent zó goed bezig met het maken van verantwoorde keuzes, dat die knorrende maag geen roet in het eten gaat gooien, of beter gezegd: vetten en suikers.

Wat als we jou vertellen dat het helemaal niet uit hoeft te maken wat je pakt?

Dat je niets af hoeft te schrijven voor jezelf, maar dat je gewoon lekker chocola, chips of ontbijtkoek kunt pakken op het moment dat je daar zin in hebt?

Healthy Food Company biedt automaten die gevuld zijn met speciaal voor jou geselecteerde, verantwoorde producten. Zo kun je bijvoorbeeld chips uit een automaat halen die 50% minder vet bevatten én glutenvrij zijn. Of een lekkere pure chocoladereep van 70% cacao om de smaaksensatie vervolgens af te blussen met een lekker vitaminewatertje, ice tea of een natuurlijk fruitdrankje. Boordevol voedingswaarden en mét behoud van smaak.

Zo hoef je nooit meer afwegingen te maken voor jezelf, maar kun je gewoon lekker kiezen waar je zin in hebt en heb je jouw concentratie binnen no time weer terug.

Het voordeel van een automaat vol gezonde snacks is dat niet alleen jij, maar ook je collega’s er baat bij hebben. Op korte termijn zorg je er met een gezonde vending machine van Healthy Food Company voor dat jouw collega’s uit een aanbod van verantwoordelijke snacks kunnen kiezen en op de langere termijn werk je mee aan het fit houden van je collega’s.

Wil jij samen met je collega’s fit worden? We helpen je graag met zoeken naar de juiste weg voor jullie gezonde automaat of display. We kijken samen naar je locatie, de samenstelling van de producten en helpen je met het creëren of vergroten van intern draagvlak voor een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *