Herkenbaar?

Je zit al een poosje op kantoor. Inmiddels zijn aardig wat uren van je werkdag verstreken. Op een gegeven moment krijg je trek in iets lekkers en besluit je om naar de kantine te lopen. Je werpt een blik op de toonbank. Onder het licht daarvan prijken de meest kleurrijke, lekkerste broodjes en snacks. Het enige nadeel van die snacks: ze zitten bomvol suikers, vetten of calorieën. Omdat je met een kantoorbaan over het algemeen weinig beweging krijgt, heb je jezelf voorgenomen niet zoveel te snacken want dat is dubbel zo slecht. Je kunt ook niet altijd met de fiets naar kantoor omdat je te ver van het kantoor woont of omdat je de auto nodig hebt voor afspraken bij klanten. Vettige of calorierijke snacks is dus niet waar jij op zit te wachten, als je een gezondere leefstijl aan wilt nemen. Liever had je voor een gezonde en verantwoorde snack gekozen, maar door gebrek hieraan kon je bijna niet anders dan kiezen voor een minder verantwoorde keuze. Waren er maar meer gezonde producten in de aanbieding!

Een gezonde leefstijl stimuleren is dan toch ook wat je voor het personeel van je bedrijf wilt?

De overstap naar een gezonde kantine op kantoor wordt steeds vaker gemaakt. Door gezondere producten aan te bieden, is men namelijk ook eerder geneigd om te kiezen voor een gezond en verantwoord product. Een gezonde leefstijl stimuleren is dan toch ook wat je voor het personeel van je bedrijf wilt? Healthy Food Company draagt graag bij aan het aanbod van gezonde en verantwoorde producten. Wij zijn een bedrijf in gezonde snackautomaten en toonbankdisplays voor scholen, bedrijven, instellingen, hotels en sportkantines door heel Nederland en België. Onze automaten bestaan uit producten die 100% natuurlijke ingrediënten bevatten. Zo kun je altijd kiezen voor een gezond en verantwoord product. Wil je een fris, gekoeld drankje erbij? Ook die is verkrijgbaar in onze automaten. Mocht je interesse hebben, maar weet je niet zo goed of een gezonde snackautomaat in jouw bedrijf past: geen probleem. We kijken samen naar je locatie, de samenstelling van de producten en helpen je met het creëren of vergroten van intern draagvlak voor een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Dus wil jij straks mooie, lekkere, gezonde en verantwoorde snacks laten prijken onder het licht van de toonbank of onder het licht van een automaat? Neem dan vooral contact met ons op. De overstap begint hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *